Aby si Vás draci našli
i v novém roce!

Kalendář Draci.info 2017

Kalendář Draci.info je závěsný, formátu A3, profesionálně tištěný na papíry o gramáži 160g/m² a vázaný do černé kroužkové vazby. 

V každém z našich kalendářů naleznete 13 plnobarevných dračích ilustrací, které přímo pro tento účel namalovali členové naší komunity. Ze všech děl, která se pro kalendář každoročně vytvoří, pečlivě vybíráme ta nejlepší, aby se vám kalendář co nejvíce líbil. Ty letošní si můžete prohlédnout níže.

O komunitě Draci.info 

Stránky Draci.info jsou příjemným útočištěm nejen pro samotné draky, ale i pro jiné fantastické bytosti a drakovědce. Můžete u nás nalézt drakovědné články, recenze nebo také galerii plnou tematických předmětů. Členy komunity spojuje zájem o draky, fantastiku, mytologii a především o tvůrčí činnost – výtvarnou i literární. 

Pokud vás draci také zajímají, zaregistrujte se na Draci.info a přidejte se k nám. Každý rok organizujeme několik výtvarných projektů: Letos je to již podeváté, co jsme společně vytvořili kalendář plný dračích ilustrací a veršů. 

Náhledy ilustrací

Pokud nechcete kupovat draka v pytli a rádi byste si kalendářové obrázky prohlédli předem, stačí kliknout na náhledy níže. My ale doporučujeme nekazit si překvapení :)



Autoři

Ajinak

Art specialist

Azraelangelo

Art specialist

Bluerrion

Art specialist

Dee

Art specialist

Dragarta

Organizátor, grafik a ilustrátor až do ročníku 2018

Draggy

Art specialist

Dragona

Art specialist

Fey

Art and graphics specialist

Forestia

Art specialist

Galahad

Art specialist

Katanga

Art and writing specialist

Kay

Art specialist

Kitty

Getting things done specialist

Nachi

Art specialist

Vojtěch "Flaiming" Oram

E-shop maintainer